Annonce:

Politiet advarer nu især danske Tesla-ejere

En trist tendens har spredt sig blandt de langfingrede typer i hele Danmark. I Østjylland går det særligt ud over Tesla-ejere. Nu råber politiet op.

På et døgn – nærmere bestemt i løbet af onsdag i denne uge – har Østjyllands Politi igen noteret sig et hav af anmeldelser fra bil-ejere.

Mange af dem kører Tesla’er, der nu mangler et eller flere sidespejlsglas. Det oplyser politikredsen i døgnrapporten torsdag morgen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

44 anmeldelser om tyveri fra personbiler er tikket ind hos Østjyllands Politi på ét døgn. 35 af dem går direkte på stjålne sidespejle.

Særligt i Tilst og Viby J er der problemer. Det samme billede tegner sig i andre landsdele. Men i Østjylland har politiet fået mere end 100 anmeldelser om tyverier fra personbiler på to dage.

LÆS OGSÅ: Danmarks mest populære bilmærke har fået ‘ny’ ejer

Endnu er ingen anholdt i relation til de mange tyverier. Men den kedelige bølge er også noget, man har hørt om hos interesseorganisationen FDM.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Glassene har blandt andet varmetråd, nedblænding og radarsystemer, der assisterer føreren med blindvinkelalarm. Det er kostbare reservedele, fortalte Lone Otto, som er områdechef i FDM’s tekniske rådgivning, i sidste uge til TV2.

Tesla-sidespejle er dog langt fra det eneste tyvene går efter. Også Mercedes-ejere har været udsat for det samme.

Her oplyser importøren, at tyverierne ser mærkelige ud. Men at det ikke desto mindre er dyre dele at erstatte. Prisen pr. glas kan sagtens ligge og svinge mellem 3.000 til 4.000 kroner.

Hos Østjyllands Politi vil man gerne høre fra borgere, hvis videoovervågning eventuelt kan have fanget et eller flere af de mange tyverier.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder om politiets arbejde på de danske veje her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler