Politiet advarer ejerne: Tyve går målrettet efter disse rat

Foto: Lucas Law

Natten til torsdag ramte endnu en indbrudsbølge bilejere i Aarhus. Tyvene er især gået efter BMW-rat, siger politiet.

Det er ikke længe siden sidst. Kort før jul sidste år kunne Østjyllands Politi notere sig en bølge af indbrud i BMW’er. Tyvene gik, sagde politiet dengang, specifikt efter rattet i rattet udvalgte BMW-modeller.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: VIDEO: Bilist hyldes for at parkere foran fotovogn – “Jeg flytter mig IKKE”

Det førte en hel del knuste ruder og ærgerlige ejere med sig. Blandt andet i Aarhus-bydelen Brabrand. Og nu er det sket igen. Natten til onsdag har flere BMW-ejere fået knust ruder og stjålet fra rattene i deres biler, oplyser Østjyllands Politi.

Kredsen fik den første anmeldelse om rat-tyveri så tidligt som kl.05.24. Bare halvanden time senere ringede den næste fortvivlede BMW-ejer. Og lidt over kl.08 endnu en. Politiet opdagede endda selv en BMW som havde fået knust venstre forrude og stjålet rattet. Kort efter blev ejeren kontaktet, og politiet oprettede også den sag i deres systemer.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk