Reklame:

Politichef trækker sig: Forsøgte at ‘snakke’ sig fra en bøde

Der skal findes en ny politichef i Tampa, Florida. Den tidligere er nemlig blevet knaldet for uacceptabel adfærd. 

Hun sagde ikke så meget. Alligevel spillede politichefen i Tampa, Florida, med musklerne, da hun og hendes mand blev stoppet af en politibetjent. Parret blev stoppet 12. november. 1. december offentliggjorde politiet optagelser fra betjentens bodycam. Umiddelbart efter trak chefen Mary O’Connor sig fra sin stilling.

I videoen ses det, hvordan Mary O’Connor flasher sit ‘sheriff-skilt’ foran betjenten. Og pludselig får hun en meget anden behandling. Hun og hendes mand var ellers i problemet, fordi de kørte rundt i en uindregistreret golfvogn på offentlig vej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det var borgmesteren i Tampa der forlangte, at Mary O’Connor trådte tilbage. I en udtalelse til pressen kalder han O’Conners opførsel helt uacceptabel.

Selv forklarer O’Connor, at hun trækker sig, ‘fordi hun ikke vil lade en “personlig fejl” så i vejen for politiets arbejde.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?