Polestar langer ud efter ‘anti-elbils’-Toyota

Polestar 2 i Danmark
Foto: Polestar

En Polestar-chef nævner Toyota som et eksempel på alt det, det kinesiske mærke ikke skal gøre.

Toyota gør alt det, man ikke skal gøre, når det kommer til elbiler. I hvert fald hvis man spørger Polestars bæredygtighedschef Fredricka Klaren. Ifølge hende er der nemlig ingen vej uden om – alle biler, som kører på fossilt brændsel, skal stoppes.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Tesla sætter prisen vanvittigt meget ned – også i Danmark!

Og så nytter det ikke noget, at mærke som Toyota holder fast i flere muligheder. Herunder at lade fossilbilen køre parløb med netop elektriske alternativer. For der findes ifølge Polestar ikke noget alternativ til elbilen. Heller ikke hybridbilen gør det ifølge Fredricka Klaren godt nok.

– Hvis man bliver ved med at fokusere på benzin – og har det med sin forretningsplan – så udvikler man sig ikke i den retning, der er nødvendig, når det kommer til ny teknologi, sagde chefen på et pressemøde i Sydney forleden ifølge Inside EVs.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk