Tesla sætter prisen vanvittigt meget ned – også i Danmark!

Teslas netværk af superchargere skal være tilgængeligt for elbiler fra andre mærker - i dag åbnede mærket ladestanderne i Holland.
Foto: Tesla

Det er surt, hvis man lige har købt en. For med ét har Tesla slået meget af prisen på deres mest populære modeller.

Teslas nordiske presseansvarlige vil ikke sige meget, om hvorfor nogle af mærkets mest populære biler lige pludselig styrtdykker i pris. I stedet henvises der til en tidligere udtalelse, hvor det gøres klart, at Tesla sætter prisen ned på grund af flere regionale fabrikker har resulteret i lavere udgifter til logistik.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Tesla åbnede blandt andet sin første europæiske fabrik i marts sidste år. Den ligger i Tysklands hovedstad Berlin.

De nye priser betyder, at nogle af mærkets modeller er blevet mellem 20 og 30 procent billigere. Men det er faktisk ikke kun herhjemme, at Tesla nu sætter prisen ned. Ifølge Reuters er det samme sket i  USA, flere steder i Asien, Australien og i flere europæiske lande.

Helt konkret falder Model 3 Standard Range med lidt mere  90.000 kroner, så den nu begynder ved 359.990 kr. Imens falder den største Model Y med 100.000 kr. Her begynder prisen fra i dag ved 374.990 kr.

Reklameblok: 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk