Polestar får nye Volvo-modeller i drift-humør

Du har nok hørt om, at Polestar er blevet et selvstændigt brand under Volvo-koncernen, og deres kommende Polestar 1 bliver en gudesmuk coupé med 600 hk og 1.000 Nm. Men det er ikke slut endnu med at forfine de almindelige Volvo-modeller.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Seneste skud på tunings-stammen hos Polestar er nyheden om, at de vil tilbyde software, der ikke bare giver bilerne mere power, men også kan flytte trækkraften om til baghjulene på de firehjulstrukne versioner.

Den funktion slås til ved at sætte bilen i Dynamic-mode, som hidtil ikke har været nogen vidunder-oplevelse. De nye volvo’er er smukke og velkørende, men ord som ‘dynamisk’ og ‘køremaskine’ hører du ikke mange Volvo-ejere tale om. Men måske Polestar er med til at ændre på det faktum. Vi håber det.

Om det bliver muligt at smide en Volvo sidelæns og lege Ken Block nede bag Netto, ved vi ikke endnu. Men vi skal nok undersøge det, hvis vi får mulighed for det.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Du kan læse mere om mulighederne for din Volvo-model på siden HER.

Polestar 1. Credit: Alexander Migl
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk