Annonce:

Polestar får endnu en advarsel – smides ud 2. januar 2025

Polestars aktiekurs har nu i mere end 30 sammenhængende dage været under den påkrævede ene dollar i værdi. Derfor kan Nasdaq-børsen i USA smide kinamærket ud.

Besøg vores annoncør:

Polestar har langt om længe – og efter flere advarsler – afleveret et foreløbigt regnskab. Men det betyder ikke, at mærket overlever på børsen.

Tværtimod har Polestar fået endnu en advarsel om såkaldt afnotering. Altså at mærket risikerer at blive smidt ud af børshandlen. Alt sammen fordi aktiens værdi er under én dollar stykket.

Og sådan har det i øvrigt været i mere end 30 sammenhængende dage. Det er i direkte strid med børsreglerne i New York. Derfor har Polestar fået en advarsel om, at mærkets aktie bliver smidt ud, hvis ikke den snart oplever et løft.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Polestar selv i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Bilmærke forhandler med Kevin Magnussens Formel 1-hold

–  Med en stigende salgsrate, voksende modeludvalg og et diversificeret produktionsfodaftryk, står Polestar ved sin ambition om at nå cash flow break-even i løbet af slutningen af 2025.

– Noget som forventes afspejlet i virksomhedens værdiansættelse, skriver virksomheden i sin pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Lige nu sejler aktiekursen rundt omkring 0,92 dollar. Hvilket dog er en markant forbedring i forhold til for bare en måneds tid siden, hvor aktien var nede omkring de 0,7 dollar svarende til 4,8 danske kroner.

Kan Polestar ikke holde kursen over 1 dollar senest 2. januar 2025, kan selskabet få yderligere 180 dage til at rette op på sagerne, inden det er helt slut. I hvert fald på børsen i New York.

Regnskabet er dog fortsat en trussel mod Polestar. De tal, mærket har sendt til børsen i New York, er foreløbige. Og altså ikke udtryk for et egentlig resultat. Noget som alle børsnoterede selskaber ellers skal aflevere inden for en fastsat deadline.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Herhjemme ligger Polestar et godt stykke uden for salgsstatistikernes top 10. Alligevel kan det kinesiske mærke notere sig, at man i forhold til første halvår 2023 har solgt flere biler til danskerne.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler