Annonce:

Paul Walkers familie vil have ham tilbage i Fast & Furious

Stod det til den afdøde Hollywoodstjernes-familie, genopstod Brian ‘O Conner på det store lærred

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Da Paul Walker den 30. november 2013 som bare 40-årig omkom i et biluheld, havde han forlængst slået sig fast som en bærende del af Fast & Furious-serien.

Walker omkom under optagelserne til Fast & Furious 7, der af den tragiske årsag måtte udskydes. Derfor trådte broderen, Caleb Walker, der har en slående lighed med Paul, til som stand-in for sin bror i de scener, der nåede at blive indspillet før ulykken i virkelighedens verden.

LÆS OGSÅ: NU KAN MERCEDES-FORLYGTER ‘TALE’

Og netop Caleb Walker udtrykker i den nyligt udgivne dokumentar om sin bror, I Am Paul Walker, at familien gerne så Pauls karakter Brian O’ Conner bragt tilbage på rollelisten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Brian ‘O Conner er nemlig som sit virkelige alias ikke død, selvom om ‘han’ nu er nedgraderet til en fjern og kun vagt omtalt birolle.

Jeg talte i telefon med Vin Diesel i omkring en time, ligesom vi også har diskuteret mulighederne før. Han ville have vores (familiens, red.) velsignelser. Diesel spurgte, om det ville være accepetabelt at bringe Pauls rolle tilbage til filmene, for at lade fans vide, at han stadig er derude et sted, fortalte Caleb Walker til Entertainment Tonight  sidste år.

Noget kunne da også tyde på, at ‘O Conner måske er på vej tilbage til ‘sine’ film.

Senest har Universal, der har rettighederne til Fast & Furious, nemlig ladet rollen omtale i The Fate of the Furious fra 2017. Men om det så blot er for at minde seriens fans om Paul Walker, eller det reelt er antydningen af en form for comeback, er endnu for tidligt at spå om.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=uToRXOqRXjY

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler