Paul Walkers familie vil have ham tilbage i Fast & Furious

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Stod det til den afdøde Hollywoodstjernes-familie, genopstod Brian ‘O Conner på det store lærred

Da Paul Walker den 30. november 2013 som bare 40-årig omkom i et biluheld, havde han forlængst slået sig fast som en bærende del af Fast & Furious-serien.

Walker omkom under optagelserne til Fast & Furious 7, der af den tragiske årsag måtte udskydes. Derfor trådte broderen, Caleb Walker, der har en slående lighed med Paul, til som stand-in for sin bror i de scener, der nåede at blive indspillet før ulykken i virkelighedens verden.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

LÆS OGSÅ: NU KAN MERCEDES-FORLYGTER ‘TALE’

Og netop Caleb Walker udtrykker i den nyligt udgivne dokumentar om sin bror, I Am Paul Walker, at familien gerne så Pauls karakter Brian O’ Conner bragt tilbage på rollelisten.

Brian ‘O Conner er nemlig som sit virkelige alias ikke død, selvom om ‘han’ nu er nedgraderet til en fjern og kun vagt omtalt birolle.

Jeg talte i telefon med Vin Diesel i omkring en time, ligesom vi også har diskuteret mulighederne før. Han ville have vores (familiens, red.) velsignelser. Diesel spurgte, om det ville være accepetabelt at bringe Pauls rolle tilbage til filmene, for at lade fans vide, at han stadig er derude et sted, fortalte Caleb Walker til Entertainment Tonight  sidste år.

Reklameblok:

Noget kunne da også tyde på, at ‘O Conner måske er på vej tilbage til ‘sine’ film.

Senest har Universal, der har rettighederne til Fast & Furious, nemlig ladet rollen omtale i The Fate of the Furious fra 2017. Men om det så blot er for at minde seriens fans om Paul Walker, eller det reelt er antydningen af en form for comeback, er endnu for tidligt at spå om.

https://www.youtube.com/watch?v=uToRXOqRXjY

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk