Reklame:

Partier klar til at ombestemme sig – ny lov skal ramme alle bilforhandlere

Der er noget urimeligt i, at kun nogle af landets bilforhandlere rammes af uanmeldte kontrolbesøg, mens andre går helt fri. 

Derfor er alle 12 partier på Christiansborg, der står bag en ny aftale, som strammer op på reglerne i bilbranchen, klar til at se på reglerne igen.

Det skriver Motormagasinet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Som det er nu, går den politiske aftale kun efter brugtvognsforhandlere. Forhandlere af brugte biler må fremover finde i sig uanmeldte myndighedsbesøg, hvor det skal kontrolleres, om de brugte biler, der er til salg, nu også er synet.

Men nu har de 12 partier bag aftalen altså ændret holdning, så samme ordning gælder nyvognsforhandlere, der også handler med brugte biler, ligeledes må finde sig i de uanmeldte besøg.

LÆS OGSÅ: Over en million biler tilbagekaldes for katastrofal fejl – er din bil i blandt?

Det er resultatet af et møde som interesseorganisationerne Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og SMVdanmarks autoudvalg havde på Christiansborg tirsdag i denne uge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Interesse-organerne vil dog helst have politikerne til at skrotte den nye ordning. Bilsyn er noget der foregår ude i synhallerne og ikke hos bilforhandlerne, lyder forsvaret for at droppe stramningen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?