Annonce:

Partier klar til at ombestemme sig – ny lov skal ramme alle bilforhandlere

Der er noget urimeligt i, at kun nogle af landets bilforhandlere rammes af uanmeldte kontrolbesøg, mens andre går helt fri. 

Besøg vores annoncør:

Derfor er alle 12 partier på Christiansborg, der står bag en ny aftale, som strammer op på reglerne i bilbranchen, klar til at se på reglerne igen.

Det skriver Motormagasinet.

Som det er nu, går den politiske aftale kun efter brugtvognsforhandlere. Forhandlere af brugte biler må fremover finde i sig uanmeldte myndighedsbesøg, hvor det skal kontrolleres, om de brugte biler, der er til salg, nu også er synet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men nu har de 12 partier bag aftalen altså ændret holdning, så samme ordning gælder nyvognsforhandlere, der også handler med brugte biler, ligeledes må finde sig i de uanmeldte besøg.

LÆS OGSÅ: Over en million biler tilbagekaldes for katastrofal fejl – er din bil i blandt?

Det er resultatet af et møde som interesseorganisationerne Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og SMVdanmarks autoudvalg havde på Christiansborg tirsdag i denne uge.

Interesse-organerne vil dog helst have politikerne til at skrotte den nye ordning. Bilsyn er noget der foregår ude i synhallerne og ikke hos bilforhandlerne, lyder forsvaret for at droppe stramningen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler