Syret syn! På denne ejendom blev 135 biler efterladt

De mange biler strækker sig over hele ni årtier – helt fra de tidlige 00’ere til 1990’erne.


Hvad siger I så – endnu et ladefund! De mange biler her blev godt nok fundet på én og samme ejendom sidste år. Men det bliver historien ikke ringere af.

For da man gik på opdagelse på ejendommen, fandt man frem til intet mindre end 135 biler. Alle sammen efterladt i forskellige rundt omkring på den samme landejendom i den engelske by Preston, skrev The Sun dengang i 2019 om det store fund.

Har stået stille i årevis
Bilerne er hovedsageligt europæiske: franske, engelske tyske helt fra de tidlige 1900’erede og op til en BMW 8-Serie fra 1990’erne. Men enkelte amerikanerne har også sneget sig ind i den store samling. Blandt andet en Hot Rod-ombygget Ford Model T fra 1923.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det samme gælder i hvert fald én Alfa Romeo GTV fra 70’erne og en Toyota Celica T180, kan vi se.

Men hvis du nu tænker, at ‘Uh, der må da være en del eller en hel bil til mit næste projekt’, så må vi desværre skuffe dig. Alle bilerne er nemlig solgt og spredt for alle vinde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Solgt “som beset”
NCM Auctioneers, der stod for salget, oplyser, at alle bilerne blev solgt ‘som beset’. Hvilket i nogle tilfælde også betød biler helt uden papirere.

Nogle af bilerne var i klart bedre stand end andre, men ingen af dem slap nok for et seriøst eftersyn og en kærlig hånd.

Hvorfor bilerne blev efterladt, eller om det virkeligheden er fra et dødsbo med den vildeste samlermani, er det desværre ikke lykkedes Boosted-redaktionen at opklare.

Ligesom vi heller ikke har kunnet få oplyst, hvor meget salget af de mange biler indbragte. Men til de nysgerrige kan salgsopstillingerne for samtlige 135 faktisk stadig ses lige her.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af de mange forladte biler.

Reklame:

Artikler og reklamelinks:
1
2
3
4
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk