Annonce:

Oplev drift i verdensklasse til DHB 2019

Utallige bagdæk må lade livet, når mere end 100 driftere indtager Padborg Park til DHB 2019

Bagdæk er til for at blive brugt! Ja, faktisk skal vi nok se en del forsvinde helt ind til det bare aluminum på fælgene af de mere end 100 biler, der i år vil drifte rundt på Padborg Park til Danmarks Hurtigste Bil 2019.

For alt imens det går hurtigt lige ud på anlæggets 201 meter lange landingsbane, gælder det for de mange driftere om at få de vanvittigt mange hestekræfter mest spektakulært rundt på den ene ende af selve Padborg Park-banen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

NY RUNDE AF DANSK DRIFTSERIE
Glæd dig til endnu en runde af Danmarks nye driftserie, Nordic Drift Series. Fordelt på rookie, semipro og pro-kørere vil hele weekenden stå på ‘dæk-dræben’ til den store guldmedalje i form af kolde kontanter.

Uden at plante bilen i banens fangsand kan den bedste pro-kører således indkassere solide 6.000 kroner for de vildeste materielle tæsk og show på banen. Bedste semi-pro belønnes med 4.000 kroner, mens mest bemærkelsesværdige rookie får 1.500 kr. for indsatsen.

Som en ekstra anerkendelse vil en sportsmanship-pokal gå til den kører, der gør noget ekstraordinært for at hjælpe sporten eller en kollega under weekendens dækdyst.

EN STJERNE VENDER TILBAGE
Efter fem års pause har vovehalsen Erik W. Pedersen igen fundet vej sidelæns ud på en racerbane. Kendt for sin millimeterpræcise kørsel ligger stuntmanden på en øjeblikkelig fjerdeplads i driftseriens samlede stilling.

Tekniske problemer tvang dog Pedersens Chevrolet Corvette af banen under den første driftrunde i Odense. Så det dufter allerede af dækrøg og stensikker revanche i det sønderjyske.

Husk at sikre dig en billet til DHB 2019 – KLIK HER!

Nordic Drift Series ERA

DHB 2019

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler