Øresund gør forskel på trafikken – nu er det blevet DYRERE at køre over broen

Foto: Øresundsbroen.com

Øresundsbroen gør forskel på folk med en ny prissætning over broforbindelsen mellem Danmark og Sverige.

På Øresundsbroen sættes prisen ned. Bare ikke for alle. Og det har allerede vakt harme. Nogle bilister skal nemlig have flere penge om af lommen for at krydse broforbindelsen mellem Danmark og Sverige.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: På mandag er det slut: benzin- og dieselbiler forbydes på denne vej

For privat- og pendlerkunderne med en Øresund-rabataftale falder prisen med syv procent. Det svarer til 12 danske kroner. Virksomheder slipper seks procent, seks kroner, billigere over broen. Rabatten har man kunnet få siden tirsdag i denne uge.

Så heldige er det bare ikke alle der er. På Øresundsbroen gøres der nemlig forskel på trafikken. Er man ikke en del af nogen rabataftale, stiger prisen. En tur over broen kostede før tirsdag i denne uge 415 kr. Nu koster den 440 kr.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Årsafgiften for overhovedet at have rabataftale stiger også. Dog ‘kun’ med en flad femmer. Før skulle der betales 335 kr. Nu er beløbet 340 kr. for det samme.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk