Annonce:

Nyt lovforslag har allerede flertal – danskerne skal betale mere for benzin

Lovforslaget, der allerede har samlet et flertal i folketinget, sender brændstofpriserne i vejret.

Et nyt lovforslag, der allerede har samlet et flertal i Folketinget, sender brændstofpriserne i vejret, hvilket betyder, at danskerne snart skal betale meget mere for både benzin og diesel.

Ifølge Finans, der har kigget nærmere på lovforslaget, vil det sende en ekstraregning på 4,7 milliarder kroner videre til de danske bilister.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Lovforslaget udspringer af EU-regler, og det er tilsyneladende noget, der falder i god jord på Christiansborg. For det er kun Nye Borgerlige, der har stemt imod forslaget.

– Det her er helt sindssygt. Det er et af de dyreste forslag, jeg har set, til at skære i CO2-udledningen, siger Kim Edberg Andersen, der er klima- og energiordfører for partiet, til Finans.

LÆS OGSÅ: Ken Block har sendt en sidste hilsen til sine fans

Bliver lovforslaget til virkelighed, vil en liter benzin stige med 1,09 kr. alene i afgifter. For diesel-bilister bliver det endnu dyrere. Her stiger en liter med 1,17 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Forslaget, der altså endnu ikke er vedtaget, ventes indført 1. januar 2027, hvis det da kan komme hele vejen igennem folketingssalen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler