Nye afgifter på nye biler: Så meget billigere bliver din næste Nissan

The new Nissan Qashqai
Med de ændrede afgiftsregler er den nye Nissan Qashqai blevet op til 56.000 kroner billigere

Hos Nissan er der besparelser i mange tusindekroners-klassen på nye modeller til Crossover Åbent hus denne weekend.

Et hævet skalaknæk på afgiftsstigen betyder billigere og mere sikre biler til danskerne. Det vil Nissan gerne være med til at fejre. Derfor inviterer japanerne i den kommende weekend til Crossover Åbent Hus. Og det med tilbud, der kan mærkes.

Reklameblok:Ikke bare er danskernes fortrukne SUV, Nissan Qashqai, hoppet i et nyt og forfriskende antræk. De nye klæder er også blevet billigere. Meget billigere. Faktisk er Qashqai faldet med op til 56.000 kroner i pris efter afgiftsændringerne i september.

Mød også den rummelige X-Trail til Crossover Åbent Hus d. 4.-5. november hos din lokale Nissan-forhandler.

For at sende den nye Qashqai bedst muligt ud på de danske veje, er prisen for diesel- og benzinudgaverne de samme i introduktionsperioden. Desuden inkluderer Nissan en udstyrspakke i bilerne uden merpris.

Afhængig af modelvalg betyder det blandt andet soltag, navigation med bakkamera eller nappalæder og BOSE-lyd uden en krone i meromkostninger på slutsedlen. Den nye Nissan Qashqai starter fra 235.407 kr.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Skal det være lidt større, og skal hele familien med, kan den firehjulstrukne succes X-Trail rumme op til syv personer. Også den er klar i et nyt outfit. Den muskuløse japaner fås med en 1,6-liters benzinmotor, som yder 163 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 240 newtonmeter fra 291.199 kroner for en femsæders version.

Alt sammen til Crossover Åbent Hus hos din lokale Nissan-forhandler den 4.-5. november i hele landet.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!