Annonce:

Ny undersøgelse: Bilister vil gerne betale for sædevarme og hestekræfter på abonnement

Ifølge en ny undersøgelse er bilisterne glade for at have biludstyr på abonnementsbasis, når først de har vænnet sig til det.

Sidste år fik BMW i Sydkorea gevaldige hug for bl.a. at tilbyde deres kunder sædevarme på abonnement.

I september samme år meddelte Mercedes, at hestekræfter nu kan købes på samme måde. Det fik begge bilmærker meget – og højlydt – kritik for. Men nu kan det vise sig, at bilmærkerne har fat i den lange ende.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En ny undersøgelse konkluderer nemlig, at bilisterne er positivt stemt over for biludstyr på abonnementsbasis. Når altså først de har prøvet det.

Det skriver Carscoops på baggrund af en undersøgelse som amerikanske S&P Global står bag.

LÆS OGSÅ: Tæt på 5.000 danskere gør det hvert år – udbredt fejl koster bilisterne dyrt

I undersøgelsen, der er baseret på 8.000 bilisters meninger, svarede 4.500 af dem, at de har gjort brug af enten gratis prøveperioder eller helt betalt for at få ekstra funktioner i deres biler siden 2016.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Af de 4.500 svarede 82 procent, at de ‘overvejede’ eller ‘helt sikkert’ ville gøre brug af udstyr på abonnement i nye biler. Udover det sagde 85 procent af de adspurgte bilister, at de ville anbefale deres venner at gøre det samme.

– Forbrugerne tager idéen om biludstyr på abonnement til sig, fordi det giver dem funktioner eller teknologi, som de måske ikke har haft tidligere, siger senioranalytiker hos S&P Global Yanina Mills om undersøgelsen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler