Annonce:

Ny Porsche 911 Hybrid: “Hurtigere end nogensinde!”

Er det begyndelsen på enden, eller gør de nye hybrid-tiltag Porsche 911 til en endnu federe bil? Læs mere herunder.

Porsche præsenterer den første 911 med hybridteknologi til serieproduktion efter mere end fem millioner kilometers testkørsel globalt.

Under udviklingen af den første Porsche 911 med hybridteknologi har fokus været på at gøre den endnu stærkere og hurtigere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Selvom Porsche tidligere har eksperimenteret med elektrificerede drivlinjer i racerudgaver af modellen, er det først nu, efter omfattende testkørsler over hele verden, at den første gadeversion er klar til produktion.

“Vi udstyrer nu 911-modellen med en hybriddrivlinje for første gang i dens 61-årige historie. Denne innovative performance-hybrid er designet til at øge den ikoniske sportsvogns dynamik. Under udviklingen er der ikke blevet taget nogen chancer, og teknologien er blevet afprøvet under alle forhold, lige fra ekstrem kulde til hede forhold som i de sidste testfaser i Dubai,” udtaler Frank Moser, chef for Porsche’s 911- og 718-modellinjer.

LÆS OGSÅ: Bilfirma nægter at droppe brint – “vi er kun lige begyndt”

“Uanset om det var under hård belastning på bjergveje eller i stop-and-go-trafik i byområder, har den nye 911 klaret selv de mest udfordrende situationer. Samlet set har vores ingeniører og testkørere tilbagelagt mere end fem millioner kilometers testkørsel.”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Ny Porsche 911 Hybrid: "Hurtigere end nogensinde!"
Credit: Porsche

På den legendariske Nürburgring Nordschleife, der altid har været central i Porsche 911’s udvikling, blev den nye hybridversion testet.

Her kørte tidligere fabrikskører og Porsche-ambassadør Jörg Bergmeister en omgang på 7:16,934 minutter, hvilket er 8,7 sekunder hurtigere end forgængermodellen.

Testbilen var udstyret med standard-gadedæk og Aerokit med en fast hækvinge, som er tilgængelig som ekstraudstyr og øger downforce ved høje hastigheder.

“Den nye 911 er markant hurtigere på banen. Den har mere greb, betydeligt mere kraft, og den spontane respons fra performance-hybriden gør en stor forskel,” kommenterer Jörg Bergmeister.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs mere på Porsche.dk

Ny Porsche 911 Hybrid: "Hurtigere end nogensinde!"
Credit: Porsche

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler