Ny Mustang Cobra Jet: Så vanvittig bliver den

Bedst som bilfabrikkerne kæmper om at bygge de mest økovenlige biler, der enten kører på elektricitet eller mindst 187 kilometer på en liter brændstof, så skærer amerikanerne igennem og præsenterer et benzinslugende monster. Sig pænt goddag til… Ford Performance 50th Anniversary Mustang Cobra Jet.

Opskriften er ganske simpel: Lad os bygge den hurtigste Mustang nogensinde. Som sagt, så gjort.

Reklameblok:Under kulfiber-hjelmen er lagt en 5,2-liters V8’er med en kæmpe Whipple-kompressor, så effekten ryger op i nærheden af 1.000 hk, vurderes det.

KLAR TIL DRAGRACE
Derudover er alt på bilen modificeret til at køre dragrace, som er hele konceptet ved bilen. Så desværre kommer vi ikke til at se den heftige Cobra Jet på gaden. Den skal kun køre ligeud.

Der er komplet bur, justerbar undervogn, bremser fra Strange Engineering, Racepak-instrumenter, Sparco-sæder og meget, meget mere.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Og prisen? Omkring 850.000 kr. Det er faktisk ikke helt sindssygt for en fabriksbygget dragracer, der kan køre 8-sekunders tider på 402 meter. Jep, det lover Ford, at bilen kan. Kun 68 stk. vil blive bygget.

Besøg Ford Performance her

Se billederne herunder:

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk