Annonce:

Ny Mercedes PureSpeed kører 315 km/t uden tag

I forbindelse med Monacos Formel 1-grandprix i weekenden offentliggør Mercedes den første bil i en ny Mythos-serie. Bilen beholder den AMG-udviklede V8-motor.

Den ser helt ny ud. Hvilket den da også er. Men teknisk er Mercedes-AMG PureSpeed identisk med SL 63 4Matic+.

Det vil sige 585 hestekræfter og 800 newtonmeter fra en 4-liters V8-motor med dobbelte turboer. Men til forskel fra den ‘almindelige’ SL har PureSpeed ikke noget tag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den nøjes med en halo-anordning, som vi kender det fra moderne Formel 1-biler, som A-stolpe. Det kom frem, da Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og George Russell deltog i præsentationen af bilen.

Noget der foregik forud for Monacos grandprix som køres i denne weekend. Men det er ikke alt, Mercedes vil fortælle om bilen.

LÆS OGSÅ: Nissans nye parfume dufter af brændte bildæk

For selvom mærket holder igen med de tekniske detaljer mener Autocar at vide, at bilen altså er teknisk identisk med SL-modellen. Noget der til gengæld ikke følger med, når du køber en SL-AMG er to hjelme. Den slags følger dog med den første bil i Mythos-serien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det samme gør en streng ordre til fabrikken om kun at bygge 250 biler. Biler som i øvrigt kun må tilbydes til særligt ‘dedikerede’ Mercedes-entusiaster og samlere, lyder det.

Hvor meget de få udvalgte så skal give for hver enkelt bil, er der endnu ikke noget ude om. Men bilen, den er baseret på, koster fra 187.000 euro. Det svarer til 1,4 millioner danske kroner. AV!

Omvendt er topfarten i SL 63 4Matic+ elektronisk begrænset til 315 km/t, så det kan vi roligt regne med, at Mercedes også sørger for her.

Ny Mercedes "Mythos" kører 315 km/t uden tag
Credit: Mercedes

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler