Ny GT-trailer: Clarkson vil erstatte forhadt indslag med halv Alfa Romeo

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det latterlige indslag Celebrity Brain Crash vender ikke tilbage i sæson to af Grand Tour – Clarkson har en idé til en fuldgod, halv erstatning

Så er der nyt fra den berømte britiske TV-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.

I en nyligt frigivet trailer for anden sæsonen af deres Amazon Prime-program, The Grand Tour, forsøger Clarkson at overbevise sine medværter om ideén i at erstatte første sæsons latterlige indslag Celebrity Brain Crash med en halv Alfa Romeo 156.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Uden muligheden for at invitere prominente gæster i det omrejsende telt-studie i første sæson af The Grand Tour sendte Clarkson og Co. i stedet en stikpille til BBC og Top Gear.

Celebrity Brain Crash hed den. Indslaget endte bare altid lige så ynkeligt, som det lyder. Nemlig med den makabre bortgang af en ‘gæst’. Hvorfor vedkommende desværre ikke kunne deltage i et afsnit af The Grand Tour.

Nu afliver trioen så både den del af programmet og river det omrejsende telt ned. For i stedet at flytte til én permanent adresse i Cotswolds, England. Ligesom den amerikanske testkører er fyret.

Hvordan sæson to af The Grand Tour ender ud, får vi først svar på, når der er premiere den 9. december.

Reklameblok:

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk