Ny GT-trailer: Clarkson vil erstatte forhadt indslag med halv Alfa Romeo


Det latterlige indslag Celebrity Brain Crash vender ikke tilbage i sæson to af Grand Tour – Clarkson har en idé til en fuldgod, halv erstatning

Så er der nyt fra den berømte britiske TV-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I en nyligt frigivet trailer for anden sæsonen af deres Amazon Prime-program, The Grand Tour, forsøger Clarkson at overbevise sine medværter om ideén i at erstatte første sæsons latterlige indslag Celebrity Brain Crash med en halv Alfa Romeo 156.

Uden muligheden for at invitere prominente gæster i det omrejsende telt-studie i første sæson af The Grand Tour sendte Clarkson og Co. i stedet en stikpille til BBC og Top Gear.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Celebrity Brain Crash hed den. Indslaget endte bare altid lige så ynkeligt, som det lyder. Nemlig med den makabre bortgang af en ‘gæst’. Hvorfor vedkommende desværre ikke kunne deltage i et afsnit af The Grand Tour.

Nu afliver trioen så både den del af programmet og river det omrejsende telt ned. For i stedet at flytte til én permanent adresse i Cotswolds, England. Ligesom den amerikanske testkører er fyret.

Hvordan sæson to af The Grand Tour ender ud, får vi først svar på, når der er premiere den 9. december.

 

 

Reklame:

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk