Annonce:

Ny Ferrari koster det samme som Danmarks billigste bil

Du får ikke en rigtig bil. Faktisk er det ikke engang en motor med til denne Ferrari 296 GT3 og for de samme penge kan du købe en Kia Picanto.

Danmarks billigste bil er en Kia Picanto til 129.900 kr.. Og der er næppe nogen som i samme ombærring har overvejet en Ferrari 296 GT3. Men alligevel hænger det sammen.

For du kan faktisk få 296’eren til samme pris (plus et par tusindelapper, red.) som en spritny Kia Picanto. Du skal så godt nok leve med to ret væsentlige ting.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nemlig at Ferrarien hverken er i fuld størrelse eller har nogen motor. I stedet er der tale om en 1:8-udgave af bilen. Omvendt kommer vi nok ikke tættere på virkelighedens vare.

For Amalgam, der står bag modellen, har brugt Ferraris egne blåtryk til at byggen den. Altså 1:1 med Ferraris tekniske tegning. Bare i mindre målestok.. Get it?

LÆS OGSÅ: Bilister bliver væk fra disse biler – ingen vil have dem

Nå, men altså. Det er ikke uden grund, at modelbilen koster 122.000 kroner. Det har nemlig taget Amalgam 3.000 timer bare at udvikle 296 GT3-modellen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Samlearbejdet tager yderligere 300 timer. Altså for hver eneste modelbil. Bevares, så har Amalgam også genskabt samtlige lille detalje på GT3-raceren. Helt ned til hver enkelt knap på rattet.

Det eneste, vi ikke finder på bilen, er faktisk den ægte vares 2,9-liters V6 motor med 600 hestekræfter. Og så er det faktisk en begrænsning der er lagt ind fra fabrikken, så bilen lever op til de forskellige reglementer i de FIA-regulerede motorsportsgrene.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler