Ny Brabus 900 har V12 og 1.500 newtonmeter

Mens Mercedes er ved at sige farvel til den gamle V12-motor, fortsætter Brabus og borer den op til 6.3 liter

I næste uge begynder Geneve Motor Show 2019, og det bliver med gigantiske brøl fra Brabus-standen. Med sig tager den tyske Mercedes-tuner nemlig intet mindre end en Maybach S650, der er langt fra fabriksopgivelserne.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Brabus har stadig kun frigivet en lille teaser-video, men vi kender de vigtigste oplysninger. Nemlig at den store V12 bores op til hele 6.3 liter og får hele 900 hestekræfter og frygtindgydende 1.500 newtonmeter.

Til sammenligning yder fabriksbilens seks-liters V12’er 621 hestekræfter og skal bruge 4.6 på at nå fra nul til 100 kilometer i timen. Det forventes, at Brabus’en når godt under de fire sekunder.

Alt sammen i en tid hvor verden lige har fået at vide, at Mercedes-AMG S65 Final Edition bliver den sidste fabriks-mercer med V12.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Så hvis det her virkelig er afskeden for monster-mange muskler pakket ind i silkeblød motorgang, findes der intet smukkere farvel til 12 cylindre.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk