Annonce:

Ny Brabus 900 har V12 og 1.500 newtonmeter

Mens Mercedes er ved at sige farvel til den gamle V12-motor, fortsætter Brabus og borer den op til 6.3 liter

I næste uge begynder Geneve Motor Show 2019, og det bliver med gigantiske brøl fra Brabus-standen. Med sig tager den tyske Mercedes-tuner nemlig intet mindre end en Maybach S650, der er langt fra fabriksopgivelserne.

Brabus har stadig kun frigivet en lille teaser-video, men vi kender de vigtigste oplysninger. Nemlig at den store V12 bores op til hele 6.3 liter og får hele 900 hestekræfter og frygtindgydende 1.500 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Til sammenligning yder fabriksbilens seks-liters V12’er 621 hestekræfter og skal bruge 4.6 på at nå fra nul til 100 kilometer i timen. Det forventes, at Brabus’en når godt under de fire sekunder.

Alt sammen i en tid hvor verden lige har fået at vide, at Mercedes-AMG S65 Final Edition bliver den sidste fabriks-mercer med V12.

Så hvis det her virkelig er afskeden for monster-mange muskler pakket ind i silkeblød motorgang, findes der intet smukkere farvel til 12 cylindre.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler