Annonce:

Ny Audi RS6 beholder V8’eren og får op til 650 hk

Et bud på den næste RS6’ers fysiske fremtoning

Audi har lige vist den nye A6. Nu rygtes den næste RS6 også på vej med masser af V8-power

Den nuværende Audi RS6 er en bred og potent sag. Men når næste generation af super-tyskeren lander, bliver det med 605 hestekræfter i den almindelige udgave. Måske allerede fra 2019. Det fortæller en rapport, som Autobild er kommet i besiddelse af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Lige nu skal Audi-kunder ellers vælge RS6 i den særlige ‘Performance’-model for at få 605 hestekræfter. Standardvognen må ‘nøjes’ med 560 hestekræfter. Uanset hvad der sker, beholder den kommende RS6’er dog den fire liters biturbo-V8’er mellem forhjulene.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN – NISSAN SKYLINE MED 1.000 HK KØRER 8-SEKUNDERS-TID 

I stedet får den nye RS6 ‘Performance’ et boost på 45 hestekræfter, så den totale ydelse lander på 650 hypper og hele 800 newtonmeter, skriver Autobild. Det skulle være rigeligt til at barbere betragteligt med tid af de 3,7 sekunder, som den nuværende model skal bruge for at nå fra 0 til 100 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: VOLKSWAGEN BYGGER NY POLO-RALLYBIL MED 570 HK

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tallene skal selvfølgelig tages med visse forbehold, men Audis designchef, Marc Lichte, har tidligere bekræftet, at en kommende RS7 udover hybridteknologi vil dele meget af sin platform med en ligeledes kommende RS6.

RS6’eren kommer højst sandsynlig som stationcar – eller som Audi kalder det, Avant – dog indikerer stationcarens faldende popularitet på vigtige markeder som i USA og Kina, at der stadig er en mulighed for, at Audi også vil bygge en sedan-udgave af den nye RS6’er.

Nogen som ellers ikke er sket siden RS6 C6, der fra 2008 til 2011 havde 580 hestekræfter fra en mægtig biturbo-ladet V10’er på fem liter.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler