Annonce:

Ny Audi-direktør melder ud om mærkets Formel 1-planer

Der er har været meget snak frem og tilbage både i og uden for Formel 1-paddocken. Især når det kommer til et bilmærke, der første melder sig i 2026. Nemlig Audi.

Audi har officelt både en plads i Formel 1-feltet og et hold til at udfylde den, når tyskerne melder sig som en del af sporten i 2026.

Men lige siden Audi under Belgiens grand prix i 2022 officielt meldte ud, at mærket ville køre med i Formel 1 ved at overtage Sauber F1, har der været rygter om det modsatte.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Senest forlød det, at Toyota skulle være interesseret i et comeback og var klar til at overtage Audis plads. Læs mere om det her.

Men nu slår Audis nyudpegede administrerende direktør Gernot Döllner fast, at mærket, han står i spidsen for, har tænkt sig at køre med i Formel 1.

LÆS OGSÅ: Sælger næsten 0 biler i Danmark – nu fyres hver tredje

Der bliver holdt fast i planerne, siger Döllner i sit første større interview som Audis øverst ansvarlige. Det blev givet til den tyske avis Handelsblatt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men allerede tilbage i juni slog Audis tekniske direktør Oliver Hoffmann fast, at Formel 1 går fint i spænd med Audis tankegang.

– For os er det meget, meget vigtigt at være progressive og at være pionerer inden for teknologi.

– Da vi kiggede på ‘hvad der ville den rigtige motorsportsserie for Audi fremtiden’, var det meget vigtigt for os at vise ‘vorsprung durch technik’ (fremskridt gennem teknik, red)) og at være progressive. Og jeg tror på, at Formel 1 er højdepunktet inden for motorsport.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler