Nu kommer VW T-Roc som topløs

Volkswagen har netop løftet sløret for T-Roc Cabriolet

Det er måske lige sent nok på sommeren, men nu har Volkswagen i hvert fald vist verden, hvordan en topløs udgave af crossoveren T-Roc skal se ud.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Faktisk er det mærkets eneste cabriolet, Golf Cabriolet er nemlig ikke længere på programmet. Men for at kunne fjerne taget har VW måttet ændre drastisk på bilens konstruktion.

Akselafstanden er blevet hele 37 millimeter længere end den almindelige T-Roc, mens hele bilen er vokset 34 millimeter i længden.

Alt sammen for at kompenserer for den styrke der forsvinder, når taget ryger sig en tur.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Også bagagerumspladsen lider under, at der nu skal være plads til et soft top-tag også. Det skrumper nemlig med 161 liters – så der nu kun er 284 liters kapacitet.

Men det er nok ikke hvad cabrioletkøbere bekymrer sig allermest om i denne verden.

Motormæssigt bliver den kraftigste T-Roc uden tag udstyret med en 1.5-liters benziner med turbo og 150 hestekræfter. Den variant fås kun med det automatiske DSG-gear, mens en 1-liters benziner fås med seks manuelle gear.

T-Roc Cabriolet præsenteres på Frankfurt Motorshow til september.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk