Annonce:

Nu kører kommune grus og ikke salt ud på vejene

Vintervejret har fået så voldsomt et tag i vejene, at Aarhus kommune nu kører grus ud på vejene. Og selvom det er dyrere end salt.

Det er dyrere at dækkene vejene med salt frem for grus. Men i Aarhus kommune gør man det nu alligevel, fordi vintervejret sætter saltens optøende effekt ud af kraft.

Det skriver TV2.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skal, siger Michael Christensen, som er teamleder for vinterberedskabet i Aarhus Kommune, give en ‘form for sandpapirsbelægning’ på vejen.

En belægning med mere greb i end det lige nu er tilfældet mange andre steder i landet. I mens ræser en landsdækkende debat om vinterdæk.

LÆS OGSÅ: Amanda fik stjålet hele sin indkørsel

Både dækbranchen og vognmændenes brancheforening vil have vinterdæk gjort lovpligtige. Som minium til tung transport. Men transportminister Thomas Danielsen (V) har allerede regeringens holdning klar. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler