Nu kan kronprinsens Fisker Karma blive din – se den her!

Foto: PR

En tidligere krone-bil kan nu blive din. Helt specifikt Krone 78. Kronprinsens tidligere Fisker Karma søger nemlig en ny ejer.

Kronprinsen fik leveret den fra ny i 2011. Men bil nummer 9 ud af bare 2.450 Karma’er hører ikke længere hjemme på Amalienborg. Den første ejer, Kronprins Frederik, har nemlig ikke bilen længere.

Men den kører stadig rundt i Danmark. At dømme ud fra annoncen højst sandsynlig omkring Kastrup. Kronprinsen sad bag rattet i nogle år, før bilen blev solgt til en dansk bilforhandler. I 2013 valgte bilforhandleren så selv at sætte plader på bilen for at deltage i det velgørende rigmands-rally Gumball 3000, der det år blev kørt fra København til Monaco.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:I dag har bilen rundet 35.000 kilometer, og sælger mener, at den inklusiv dansk afgift skal koste 645.000 kroner. Fisker Karma er en 5 meter lang og 2,5 tons tung hybridbil. Hestekræfter er der 409 af, og den går fra 0 til 100 km/t på 5,9 sekunder.

Men lige denne bil – nummer 9 i rækken – finder nok en ny ejer alene på grund af ejerhistorikken.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk