Nu kan helt vanvittigt Porsche-kit købes i Danmark

Foto: Porsche/PR

Du kan få en S, Turbo S og RS. Men skal det være rigtig vildt, skal du ha’ fingrene i Porsches Manthey-grej. Det kommer nu til Danmark.

Lidt mere end fire sekunder. Så meget skæres der af omgangstiden rundt på Nürburgring Nordschleife, når den seneste version af Porsche 911 GT3 bliver udstyret med et Manthey Performance Kit.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Her blitzede politiet 5.000 bilister samme sted på én uge

Og nu kommer Manthey også de danske entusiaster til gavn. Porsche Center København er nemlig én af de autoriserede Porsche-forhandlere i verden, som er blevet certificeret til at forhandle og montere kittet. Det oplyser den danske importør i en pressemeddelelse.

Udviklet med ingeniører i Weissach
Mantheys performance kit kan monteres på både på nye og brugte modeller, og den første danske kunde har allerede fået leveret sin Manthey-optimerede 911 GT3.

Reklameblok:Manthey Performance Kit, som er en del af det originale Porsche Tequipment-program, inkluderer komponenter, som optimerer aerodynamik og undervogn. Kittet er udviklet i tæt samarbejde mellem Porsches motorsportsingeniører i Weissach og specialisterne fra Manthey i Meuspath.

Helt særlige kendetegn på potent 911
Visuelt kendes Mantheys performance kit på aero-pakken, som består af en større frontspoiler, der sammen med side-flapperne og de modificerede aero-komponenter under bilen styrker mængden af downforce på bilens frontaksel.

Bagtil er ændringerne også synlige, da den i forvejen markante justerbare hækvinge er gjort endnu bredere, hvilket i kombination med den såkaldte Gurney Flap på vingens bagerste kant øger trykket på bagakslen. Endelig er vingens endeplader gjort større og forsynet med det blandt motorsportsfans så berømte Manthey-logo.

Reklameblok:

Under bilens bagende sidder diffuseren, som i Manthey-trim er udført i kulfiberforstærket plastik (CFRP), og samtidig er finnerne gjort længere for at optimere luftstrømmene. Også de spektakulære aero-skiver, som dækker baghjulene, og som yderligere er med til at effektivisere bilens aerodynamiske præstationer, er fremstillet af det lette og stærke kunststof.

Nye bremser barberer 7,3 kilo af vægten
De 20- og 21-tommers fælge i smedet letmetal, som i forvejen fås til 911 GT3 og reducerer vægten med i alt 7,3 kilo, er et perfekt match til Manthey Performance Kit. Med kittet er bremserne desuden forsynet med stålarmerede bremseslanger, som gør det muligt at øge præcisionen i bremsetrykket og dermed angribe svingene endnu skarpere. Særligt udviklede bremseklodser er også tilgængelige i forbindelse med Manthey Performance Kit.

Endelig understreges Manthey Performance Kit af baggrundsbelyste dørpaneler og spots, som projicerer Manthey-logoet ned på asfalten, når dørene åbnes. Og hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for hjælp for at komme tilbage på banen igen, er praktiske røde trækstropper for og bag også inkluderet i kittet.

Her skal du hen – det eneste sted i Danmark
Fra 2022 er Porsche Center København som det eneste sted i Danmark certificeret til at forhandle, montere og vejlede om Manthey Performance Kit, som fås til 991 II GT3 RS, 991 II GT2 RS eller 992 GT3. Udover dette er Porsche Center København også specialiseret i at optimere almindelige GT-modellers performance, for eksempel ved at ændre på undervogn og hjulgeometri og justere på bilens balance.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk