Annonce:

Nu integreres kunstig intelligens i Volkswagens nyeste modeller

Volkswagen bringer ChatGPT til deres ID.-modeller, Golf, Tiguan og Passat med nye AI-funktioner.

Besøg vores annoncør:

Volkswagen har annonceret, at ChatGPT bliver en del af deres nyeste generation af biler.

Denne opdatering vil være tilgængelig i alle nye modeller af den elektriske ID.-familie samt i den nye Golf, Tiguan og Passat. Ved at integrere ChatGPT med deres eksisterende IDA-stemmeassistent udvider Volkswagen mulighederne for, hvad bilens stemmestyring kan gøre.

Volkswagen er blandt de første store bilmærker, der implementerer ChatGPT i deres modeller. Dette er sket gennem et samarbejde med teknologipartneren Cerence Inc., der er kendt for AI-løsninger til bilindustrien. ChatGPT, som bliver tilgængelig på dansk ved årsskiftet, tilbyder en lang række funktioner, der gør interaktionen med bilen mere intuitiv og alsidig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Volkswagen-modeller, der er udstyret med den nyeste generation af infotainmentsystemer, kan nu drage fordel af de avancerede funktioner, som ChatGPT bringer.

LÆS OGSÅ: Nordkoreas første elbil er i virkeligheden noget helt andet

Integrationen gør det muligt for føreren at få søgeresultater læst op og at interagere med bilen på en mere naturlig måde. Eksempelvis kan føreren nu få information om turistattraktioner, høre om tidligere sportsbegivenheder eller få hjælp til matematiske problemer ved blot at tale til bilen.

Kai Grünitz, medlem af Brand Board of Management med ansvar for udvikling, udtaler: “Volkswagen har en lang tradition for at demokratisere teknologier. Som volumenproducent gør vi disse teknologier tilgængelige for et stort antal mennesker.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ved problemfrit at integrere ChatGPT i backend på vores stemmeassistent tilbyder vi nu kunder muligheden for at bruge denne kunstige intelligens dagligt, hvilket understreger, hvor innovative vores produkter er.”

De eksisterende Volkswagen-modeller gør det allerede muligt at styre infotainment, navigation og klimaanlæg via IDA-stemmeassistenten. Med tilføjelsen af ChatGPT bliver denne funktionalitet udvidet markant. Volkswagen-kunder med en eksisterende VW Connect eller VW Connect Plus-konto kan fortsætte med at bruge IDA-stemmeassistenten uden behov for yderligere adgang eller ekstra apps.

For at aktivere den digitale assistent skal føreren blot sige “Hello IDA” eller trykke på en knap på rattet. Hvis en forespørgsel ikke kan besvares af Volkswagens system, videresendes den anonymt til ChatGPT, og svaret leveres derefter med Volkswagens stemme. Volkswagen har sikret, at ChatGPT ikke får adgang til bilens data, og alle spørgsmål og svar slettes straks for at beskytte brugerens privatliv.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Den AI-baserede søgefunktion er allerede tilgængelig på engelsk (USA og UK), spansk, tjekkisk og tysk. Ved årsskiftet vil den også være tilgængelig på dansk, hvilket yderligere øger anvendeligheden for danske kunder.

Integrationen af ChatGPT er gjort mulig gennem samarbejdet med Cerence Inc., som anvender Cerence Chat Pro-teknologi. Dette system benytter forskellige kilder, herunder ChatGPT, for at levere præcise og relevante svar på næsten alle forespørgsler.

For mere information om Volkswagens brug af AI og de nyeste teknologier i deres biler, kan du besøge Volkswagen Danmark.


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler