Nu igen – stangstiv kvinde parkerede på togspor to aftener i træk

Arkivfoto: Foto: presse-fotos.dk

En gang kan være et uheld. To gange? Not so much. 

Nogle gange overgår virkeligheden fantasien. I hvert fald fatteevnen. På mindre end 24 timer lykkedes det den samme 55-årige kvinde at køre sin bil fast på togskinnerne ved Lystrup station i Aarhus i weekenden.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Ifølge TV2 Østjylland så flere vidner, hvordan politibetjente fra Østjyllands Politi forsøgte ta få kvinden ud af bilen. Begge gange fik kvinden i øvrigt besked på at blæse i et alkometer, og begge gange indikerede hendes udåndingsluft, at hun havde fået for meget at drikke.

Kvinden er nu, skriver mediet, sigtet for både lørdag og søndag at have kørt spritkørsel. Men det er nu ikke alt. For med sin kørsel lørdag aften ramte kvinden en signalboks, hvilket satte letbanen ud af drift mellem Lystrup og Lisbjerg. Også søndag aften påvirkede kvindens parkering letbane-trafikken.

Nogle betjentene må dog ifølge vidner have fjernet bilen, for pludselig stod den for enden af perronen uden at spærre for trafikken.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk