Reklame:

Nu går det løs: Mega spændende finale i Porsche Esports Carrera Cup Denmark

I aften afgøres Danmarksmesterskabet i Porsche Esports Carrera Cup Denmark, og det bliver sindssygt spændende!

Hvis du har fulgt med i løbsserien Porsche Esports Carrera Cup Denmark i denne sæson, ved du også, at der har været fuld fart på spændingen fra start til slut med tætte kampe i hvert eneste løb.

Nu er tiden kommet til at få sæsonen endeligt afgjort, og det sker i aften, torsdag den 23. marts. Du skal tune ind på kanalen senest kl. 19.40, hvor finalen skydes i gang. Traditionen tro køres finaleløbet på den tyske bane Hockenheimring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det er Kevin Nielsen fra ASG Digital FYRA, som fører lige nu, men intet er afgjort, før det virtuelle ternede flag løftes efter sidste omgang. For Lucas Daugaard fra VG Racing Sparco Vandel og Mathias H. Jensen fra VG Racing Asetek Simsports er ikke langt bagefter.

Porsche Esports Carrera Cup Denmark

Men også de efterfølgende placeringer er stadig meget spændende og slet ikke afgjort endnu. Så der er masser at køre for, når finalen skydes i gang i aften. Og vi er ret sikre på, at alle hold vil give den max gas i sæsonens sidste løb. Vi glæder os!

Se med live klokken 19.40 på linket her: https://youtube.com/live/O6HsPp3ogPc?feature=share

Husk også at sikre dig en billet til Auto Show den 19.-20. august i Odense Congress Center, hvor Danmarks største bilmesse inviterer til masser af fantastisk simracing. Læs mere her!

Kender du ikke Hockenheim så godt? Herunder kan du se en grundig banegennemgang af Martin Christensen:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?