Annonce:

Nu forbydes Teslas biler flere steder

Paradoksalt nok kommer bekymringen, der har ledt til forbuddet, fra det kinesiske diktatur, der er kendt for ellers ikke at være blege for selv at bruge overvågning.

Det kinesiske styre er bekymret for, at Tesla gennem sine biler overvåger og indsamler geografiske data om landet.

Af samme grund begynder en række myndigheder i Kina nu at forbyde Tesla i flere områder i landet. Blandt andet et konferencecenter i Shanghai.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det fortæller en række kilder, der bor i nærheden, til erhvervsmediet Nikkei Asia. En beboer i området har fortalt, at event-arrangører allerede har fået besked på at give beskeden videre til deres gæster.

Det nye forbud er dog ikke det eneste, der har ramt Tesla i Kina. I forbindelse med afholdelsen af World University Games i byen Chengdu, var visse veje forbudt at køre på.

LÆS OGSÅ: “Dansk” bilmærke nægter at være tæt på konkurs

Altså, hvis man kørte i en Tesla. Det samme var tilfældet ved et arresthus i Sichuan-provinsen. Her må Tesla-ejere, hvis de har et ærinde i arresthuset, finde en parkeringsplads mindst 50 meter væk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tesla har siden sidste år dog forsøgt at berolige de kinesiske myndigheder. Blandt andet ved at åbne et datacenter i landet, hvor mærket hævder, at man opbevarer informationer om alle biler, Tesla nogensinde har solgt i Kina.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler