Annonce:

Nogle bilmærker vil blive opslugt advarer direktør

Der vil blive opslugt nogle mærker, hvis den aggressive prissætning på elbiler fortsætter, lyder advarslen nu fra Stellantis-direktør Carlos Tavares.

Besøg vores annoncør:

Hos Stellantis har man absolut ingen intentioner om at deltage i det ræs, der kun handler om at skære af prisen for at få folk over i elbiler.

Alligevel advarer koncernens direktør, Carlos Tavares, nu om et blodbad i bilindustrien. Elbilernes fremmarch kan komme til at koste nogle mærker livet.

Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Hvis du sænker priserne uden at tage hensyn til dine omkostninger, vil du få et blodbad. Jeg forsøger at undgå et kapløb mod bunden.

LÆS OGSÅ: Norsk politi tager kørekortet fra dansker på sommerdæk

– Jeg kender til en virksomhed, der brutalt har sænket priserne, og deres lønsomhed er kollapset, lyder det fra Tavares.

Stellantis-direktøren gik ikke nærmere i detaljer om denne virksomhed. Omend i hvert fald ét bilmærke både åbnede ballet med de pressede priser for et år siden og fortsætter med det i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tesla satte i sidste uge prisen på Danmarks mest solgte bil markant ned. I samme ombæring sendte bilmærket et markant lånetilbud på gaden. Noget der dog kan være faldgruber ved. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler