Annonce:

Nogen har smadret særlig fotofælde, siger politiet

Glasset i den fastmonterede fartfælde på Bogensevej i Odense er blevet smadret. Hærværket fik politiet besked om onsdag morgen.

I Italien skærer nogle vrede personer fastmonterede fotofælder ned med vinkelslibere. Herhjemme ‘nøjes’ man i Odense med at smadre glasset på en stærekasse.

Det oplyser Fyns Politi til TV2 Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den fastmonterede, såkaldte stærekasse står på Bogensevej i Odense, som er en af de i alt 11 steder i landet hvor denne form for fotofælde er sat op.

Fartfælden på Bogensevej er den 5. mest indbringende stærekasse i Danmark. Det er da også langt fra første gang, at sådan en fotofælde blev smadret, siden teknologien blev sat til at blitze bilister herhjemme.

LÆS OGSÅ: Haas-kører benægter kontraktforlængelse

Stærrekasserne blev sat op i efteråret 2018. Men allerede i februar 2019 var de på forskellige lokationer rundt om i landet blevet smadret eller udsat for hærværk 22 gange.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Sidste år viste en opgørelse, at de fastmonterede fartfælde hvert år skovler mere end 100 millioner kroner i statskassen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler