Annonce:

Nissan vil bygge sportsvogn som unge i 20’erne har råd til

Det er noget af et løfte, japanerne kommer med. Tilbage er der kun at håbe, at bilen kommer i en Nismo-udgave.

Det er hele 10 år siden, Nissan løftede sløret for konceptbilen IDx. Men det er først nu, at japanerne gør noget ved tanken bag.

Eller i hvert fald siger at de vil. Og det kommer de yngste bilister til gode. Det kom mærkets chef for produktstrategi- og planlægning Ivan Espinosa for nylig ind på, da han gav et interview til Top Gear Magazine.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Afhængig af de nedslag, man gør i vores historie, har vi altid haft en GT-R. Altid haft en Z-model. Og vi har altid haft en basismodel.

– En hot hatch eller noget i stil med Pulsar (der i Danmark i 90’erne hed Sunny, red.). Og i dag er det noget, vi savner i vores modelprogram.

LÆS OGSÅ: 4 ud af 5 bilister: “Det er MEGET svært at se cyklister”

Hvordan sådan en bil kan tage form, kom Ivan Espinosa også ind på. Han ser en elektrisk hot hatch for sig. En sportsvogn ‘der er lidt billigere’, så der er noget for de unge bilister i 20’erne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Samtidig fik chefen sagt, at sådan en bil er ‘nødt til at være underholdende at køre’. Noget tyder altså på, at Nissan vil sende en konkurrent til Toyota GR86, Subaru BRZ og Mazda MX-5 på gaden.

Hvornår det i givet fald skulle være, kom Nissan-chefen desværre ikke ind på i interviewet. Men det er altså håb for de yngste bilentusiaster. Også i fremtiden.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler