Annonce:

Nissan skrotter benzinbiler nu – vil kun sælge elbiler i Danmark

Nissan kalder elbilen den ultimative løsning i en pressemeddelse, hvor det japanske mærke samtidig siger farvel til forbrændingsmotoren i Europa.

Nissan fortsætter udviklingen af elbiler og afslører konceptbilen 20-23 samtidig med, at det europæiske designcenter i London fejrer 20 års jubilæum. Nissans topchef Makato Uchida var til stede ved afsløringen.

Nissan tændte i sin tid gnisten til elektrificering af bilindustrien. Og i dag er alle Nissan drivlinjer i Europa elektrificerede enten som rene elbiler eller hybrid-varianter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nissan annoncerede samtidig, at alle nye modeller i Europa fra nu af vil være rene elbiler, og i 2030 vil alle modeller være elbiler, lyder det i en pressemeddelse.

Med kapacitet til at designe, konstruere og bygge biler i Storbritannien og med erfaringerne med elektrificering og crossovers i bagagen, vil dette i høj grad støtte Nissans satsning på fremtidig CO2-neutralitet.

LÆS OGSÅ: Professorer vil have nyt forbud: “Ingen bil må kunne køre over 40 km/t i Danmark”

– Elbiler er den ultimative mobilitetsløsning. Mere end en million kunder har allerede været med på vores rejse og oplevet glæden ved en elbil fra Nissan, og der er ingen vej tilbage nu, udtalte Makoto Uchida, Nissan President og CEO til medierne i London i denne uge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Elbiler, der anvender vedvarende energi, er nøglen til at opnå CO2 neutralitet, som er centralt i vores Ambition 2030.

– Nissan vil udelukkende producere elbiler inden 2030 i Europa – vi mener, det er det rette at gøre for vores virksomhed, vores kunder og for planeten, slutter Makoto Uchida.


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler