Annonce:

Nissan kommer med nyt om den næste “GT-R”

Den nuværende GT-R synger på absolut sidste vers. Nu lover Nissan, at afløseren ikke bliver en ‘halvt færdigbagt løsning’.

Besøg vores annoncør:

Den nuværende Nissan GT-R kom på markedet i 2008. Men bilen med den håndbyggede V6 twinturbo-motor kan faktisk spore sine rødder helt tilbage til et koncept fra 2001.

Der er altså helt åbenlyst en alder der trykker. Men det betyder ikke, at Nissan har opgivet tanken om en afløser. Heller ikke selvom mærket officielt har meldt ud, at man er stoppet med at investere i forbrændingsmotoren.

Allerede i oktober sidste år fortalte japanerne, at den næste GT-R kan få 1 megawatt i effekt. Nok til at japanerne kan kalde det for en ‘megacar’. Altså en bil med 1.300 hestekræfter eller mere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu bekræfter Nissans vicedirektør, at der i hvert fald sker noget på den front. Og bliver det til noget med en ny GT-R, er der ikke tale om noget forkølet ‘plaster på såret’.

LÆS OGSÅ: Tilbagekalder elbil med sjælden fejl – kan lække olie

Det er i hvert fald ikke intentionen som vicedirektøren Francois Bailly udtrykker det i et interview med australske Drive.

Desværre skal vi ikke forvente, at Nissan står klar med en ny GT-R, så snart det sidste eksemplar af den nuværende model ruller af samlebåndet. Japanerne tror nemlig ikke på, at den nuværende batteriteknologi, som elbiler baseres på, kan bære en superbil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Derfor vil man vente til solid state-batterierne gør deres entre. Og det kan godt have lange udsigter. Et mærke som Toyota har talt og talt om batteritypen i mindst 15 år, uden at der rigtig er sket noget på den front.

På den anden side har Nissan allerede lovet, at bilisterne vil se noget til solid state-batterier i mærkets biler fra 2028. Læs mere om det her.

Nissan kommer med nyt om den næste "GT-R"
Hyper Force er Nissan foreløbig bud på en ny GT-R. Gadebilen er formentlig ikke klar før tidligst i 2028. Credit: Nissan

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler