Nissan GT-R50: Unik jubilæums-model med 720 hk

Nissan og Italdesign går sammen om at fejre 50-året for den første GT-R og for Italdesign. Her er det vilde resultat.

Japanske Nissan og VW-gruppens Italdesign fylder begge 50 år, og det fejrer de med et noget særpræget samarbejde, der har seneste udgave af sportsvognen Nissan GT-R i hovedrollen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Resultatet af samarbejdet ser du på billederne herunder. Modellen hedder GT-R50, og den er bygget af Italdesign, men det er Nissan selv, som har slået design-stregerne til den.

Taget er 5,5 cm lavere end normalt, og både for- og bagende har også gennemgået en grundig ombygning af både karosseri og lygter. Lakken er en speciel Liquid Kinetic Grey, og der er små gyldne detaljer hist og her.

Nissan har taget en del af teknikken under hjelmen fra deres GT3-racerbil, og det har givet den 3,8-liters V6’er hele 720 hk og 780 Nm. Undervognen er en DampTronic fra Bilstein, bremserne er fra Brembo, og fælgene er hele 21″ store.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Der går rygter om, at et begrænset antal af GT-R50 skal kunne bestilles ved Italdesign. Men det bliver nok ikke helt billigt.

Se de flotte billeder herunder:

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk