Musk truer Tesla-ansatte: Vend tilbage eller skrid


Coronapandemien lærte nogle virksomheder, at hjemmearbejde kan være lige så effektivt. Tesla og Elon Musk giver dog ikke meget for idéen.

Elon Musk er træt. Træt af ledende medarbejdere der arbejder hjemmefra. Faktisk er han så træt af personerne, at han ikke bare løfter en pegefinger. Den 50-årige sydafrikaner truer direkte med fyringer. Det er kommet frem, efter at flere udenlandske medier – blandt andre finansmediet Bloomberg – er kommet i besiddelse af en mail, som Musk har sendt rundt til medarbejderne.

Eller. Hjemmearbejde er sådan set i orden. Men så må medarbejderne klare det i fritiden.

– Enhver, der hellere vil arbejde hjemmefra end på Freemont-fabrikken, skal være til stede på kontoret i minimum (og jeg mener ”minimum”) 40 timer om ugen. Ellers må de forlade jobbet hos Tesla. Det er færre timer, end vi forlanger af vores ansatte i produktionen, skriver Musk i mailen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kortvarigt var der tvivl, om hvorvidt mailen var ægte. Men Elon Musk har bekræftet mailen på Twitter, da han blev spurgt til den.

 

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk