Musk afviser i Tesla-retssag – “Det var ikke for sjov”

Det var helt bevidst – og bestemt ikke for sjov – da Elon Musk på Twitter skrev, at finansieringen, som kunne trække Tesla af børsen, var på plads.

Elon Musk mener bestemt ikke, at han jokede med noget eller nogen, da han i 2018 skrev, at Tesla kunne afnoteres på børsen. Det skulle, mente chefen for bilmærket, ske til en pris på 420 dollar pr. aktie.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det skete bare aldrig. Og det har det har i den grad vakt vrede hos en del af mærkets investorer. Faktisk så meget at de nu har anlagt en søgsmål mod Musk. Og retssagen er allerede i fuld gang.

En advokat, som repræsenterer mange af de Tesla-investorer der føler sig snydt for ‘enorme beløb, hævder, at Musk valgte beløbet som en ‘joke’. Men det afviste Musk i retten i går, mandag. Det skriver Ritzau.

– 420 (dollar, red.) blev ikke valgt på grund af en joke. Det blev valgt, fordi der var en præmie på 20 procent over aktieprisen, siger han til sagens nævninger.

Reklameblok:Musk mener desuden, at det er skandaløst, at han bliver anklaget for svindel. Samtidig fik han sagt, at han ville kunne afnotere Teslas aktie med sin egen formue.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk