Reklame:

Motorstyrelsen: “Ingen kommentar Fisker Ocean til uden registreringsafgift “

Det ser underligt ud for den første Fisker Ocean-model i Danmark. Men hverken Fisker selv eller Motorstyrelsen vil sige noget om det.

Først var den ifølge Motorregistret officielt solgt for 189.000 kr. Men samme dag, som medierne blev opmærksom på det, blev oplysningerne om den første Fisker Ocean rettet i netop Motorregisteret.

Bilen, der blevet solgt til en Fisker-investor, kostede pludselig omkring 600.000 kr. Dermed var der blevet 57.000 kr. i registreringsafgift til staten. Men hvordan er der tilsyneladende ikke nogen, der kan eller har lyst til at forklare.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ifølge Motormagasinet klapper både Fiskers presseafdeling og Motorstyrelsen nemlig i om spørgsmålet.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Henrik Fisker afviser rygte: “Min bil kan altså godt køre 200 km/t”

– Af hensyn til databeskyttelse giver vi ikke informationer eller detaljer om forhold vedrørende vores kunder eller brugere af vores køretøjer, lyder svaret til mediet fra Fiskers presseafdeling.

Ifølge Børsens oplysninger har den første Fisker-ejer i Danmark ikke bare købt en bil af mærket. Manden, der er advokat, har også investeret i bilmærket. Ligesom han privat er ven med Henrik Fisker.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?