Mor deler detaljer om Paul Walkers død


Havde han levet, ville Paul Walker været fyldt 48 år den 12. september. Nu deler hans mor nye detaljer om den dag, hendes søn omkom.

Søndag 15. september ville have været Paul Walkers 48 -års fødselsdag. Men på tragisk vis omkom stjernen den 30. november 2013, da han sammen med vennen Roger Rodas var involveret i en bilulykke efter et velgørenhedsarrangement.

Hans mor, Cheryl Walker, har tidligere talt om den morgen, hvor hendes søn døde. Her beskrev hun, hvordan Paul Walker altid var i godt humør. Det var han også den dag, han døde. Det siger hun i dokumentaren I Am Paul Walker, som udkom i 2018.

I dokumentaren fortæller hun om, hvordan hun og Paul taler om datteren Meadow, som Paul efter planen skulle se i en pause mellem filmdagene på Furious 7-settet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi havde en god snak, siger Cheryl.

Hun fortsætter:

– Paul havde alt om, at han skulle være der. Og det var først, da han fik en sms om det, at han kom i tanke om det. “Åh pokker, jeg er nødt til at være et andet sted”, sagde han.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til The Dr Oz Show har Cheryl Walker fortalt om den skæbnesvanger dag i november 2013:

– Han (Paul, red.) var hjemme hos mig, han gik for ay nå et arrangement. Jeg ventede ham tilbage tidligt på eftermiddagen – måske om aftenen. Vi havde planer om at pynte juletræ den aften.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk