Annonce:

Mopset Hamilton: “Ja, jeg var ved at skride, fordi Verstappen vandt”

Den syvdobbelte verdensmester siger nu, at han nær havde trukket sig fra Formel 1, da han ikke vandt Abu Dhabis grandprix i 2021.

Det blev ikke til noget ottende verdensmesterskab i 2021. I stedet måtte den rutinerede brite se sig slået af Max Verstappen på løbets absolut sidste omgang.

2022 blev ikke bedre. Og i år blev det end ikke til en løbssejr. Hamilton måtte samlet set tage til takke med karrierens dårligste placering i Formel 1, siden han i 2013 blev fire i kørernes mesterskab.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hamilton endte i år på en tredjeplads. Og nu siger han til Autosport, at nederlaget til Max Verstappen i 2021 faktisk var ved at koste karrieren.

– Ja, helt bestemt, svarede Hamilton, da han blev spurgt, om han efter det sidste løb i 2021 overvejede at smutte fra Formel 1.

LÆS OGSÅ: Kendt youtuber har bilgæld for en million kroner om måneden

– Der var så meget, der gik gennem mit hoved dengang. Men jeg tror på, at en af de værste ting, man kan gøre, er at baserer sine beslutninger på følelser.-

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– I et ophedet øjeblik er det ofte ikke verdens bedste beslutninger der tages. Jeg måtte bare vente, til det hele havde lagt sig. Og til at jeg var klar nok i hovedet til at tage den rigtige beslutning, siger Hamilton til mediet.

Helt generelt har Mercedes-garagen ikke glemt, hvordan 2021 endte for dem. Eksempelvis har teamchef Toto Wolf i et interview for nylig sagt, at han stadig ‘personligt er vred over, hvad der skete’.

Wolf afslørede dog også, at han bruger den vrede som motivation for at kunne fortsætte i Formel 1. Lige nu har han, Lewis Hamilton og resten af garagen en god håndfuld måneder, inden 2024-sæsonen begynder i Bahrain til marts.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler