Reklame:

Monster truck af en Ford Transit søger ny ejer: “Den skal lige bygges færdig med V8’er”

Det er et rullende projekt som den slags ikke ligefrem er flest.

Ejeren af denne ældre Ford Transit nænner ikke at skrotte sit projekt. Så nu forsøger han i stedet at afhænde den på eBay.

Bilen har ejeren flere gange selv forsøgt at bygge færdig. Men han er tilsyneladende kørt sur i det hver gangen. Omvendt er prisen ikke til forhandling.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

5.000 britiske pund svarer til 43.000 danske kr. Take it or leave it.

Til gengæld er der allerede lagt en 6,5-liters Oldsmobile-V8’er i Transitten. En bil som er hele 3,3 meter høj og 2,4 meter bred. Ikke ligefrem ideelt til kørsel på de mindste landeveje. Eller mange andre steder i øvrigt.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglægger 7 biler – over 100 bilister sigtet i forbindelse med DHB

Omvendt er den udstyret med et firehjulstræk allerede. Hvor mange hestekræfter, den 6,5-liters V8-motor gemmer på, oplyser sælger ikke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og der er en hel del arbejde at give sig i kast med for bilens næste ejer. Den nuværende ejer er nemlig ikke den første, der har forsøgt med at gøre projektet færdigt. Der skal både ses på bremserne, kølerslanger og hele styretøjet.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?