Reklame:

MG udbrændte totalt – “Men IKKE fordi den kører på strøm”

Brandvæsenet afviser, at MG’en udbrændte, fordi den kan køre på strøm.

Søndag formiddag stod et eksemplar af MG’s plugin-hybrid EHS ikke til at redde. Den sølvgrå kineser, der er bare halvandet år gammel, udbrændte totalt på en parkeringsplads i Randers. Men over for TV2 Østjylland afviser Thomas Jørgensen, der operationschef i den fælles østjyske kommandocentral, at branden havde noget hybridpakken at gøre.

LÆS OGSÅ: Tog kørekortet og bilen – Vanvidsbilist nikkede betjent en skalle

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Da brandvæsnet nåede frem, var der endnu ikke gået ild i batteripakken. Det betød, at slukningsarbejdet var relativt simpelt. I stedet mener brandvæsnet, at branden opstod på grund af en kortslutning i ledningsnettet.

Jørgen Hansen, der er indsatsleder ved brandvæsenet, forklarer i stedet, at den slags brande kan opstå i alle biler.

Ifølge indsatslederen var MG-ejeren holdt ind på parkeringspladsen, fordi bilen begyndte at slå gnister. Heldigvis var det først, da bilen holdt stille, at ilden fik fat. Hverken MG-ejeren eller andre personer kom noget til. Ligesom flammerne ikke spredte sig til andre biler.

Foto: presse-fotos.dk

Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?