Mercedes stjålet for 27 år siden – dukker op med 1.900 km på tælleren

I 1991 blev en Mercedes SL500 stjålet fra en amerikansk forhandler – nu er bilen dukket op og sat til salg igen

Det her er ikke historien om manden, der køber en bil kun for at køre den hjem i garagen og glemme alt om den.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det er dog lige så underligt. For 27 år siden forsvandt denne blå Mercedes SL500 nemlig fra en fra en amerikansk bilforhandler. Men nu er bilen, forhandleren formentlig forlængst har afskrevet, dukket op igen.

Uanset hvad der sket i de mange år, har den fem-liters V8-Mercer ikke lidt overlast. Bilen har nemlig stået opbevaret indendøre lige siden, nogen neglede nøglerne. På den tid har bilen kun kørt 1.180 miles (1.900 kilometer).

Ifølge forskringselskabet, der sælger bilen, bærer SL’eren tydeligt præg af de få kilometer. Udover få buler og et par ridser skulle bilen stå som ny, fremgår det af annoncen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Hvad koster noget næsten 30 år gammel, u-motioneret topløst tyskerjern med hardtop så? Ja, lige i øjeblikket er det højeste bud på 23.100 dollar.

Skal bilen til Danmark er de 152.000 kroner alene bilens metalpris, skal der selvfølgelig lægges afgifter, told og moms og ikke mindst fragten oveni. Men så er der også en kongeflyder med 332 hestekræfter klar til en lækker sommer.

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk