Annonce:

Mercedes-chef forlader stilling i Danmark øjeblikkeligt

Charlotta Bauer nåede ikke engang at være ansvarlig for Mercedes’ PR i Danmark i ét år, før hun igen er fortid.

Mercedes i Danmark skal igen have ny PR-chef. Den nuværende Charlotta Bauer, som også havde ansvaret for kommunikationen i Sverige, er fratrådt sin stilling.

Det skriver Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Charlotta Bauer nåede ikke engang at sidde med ansvaret for de to landes Mercedes-kommunikation i et år, før hun røg ud.

Hun blev selv ansat i stillingen på baggrund af en sparerunde hos mærket, som i juni sidste år lagde PR-afdelingerne i Danmark og Sverige sammen.

LÆS OGSÅ: Nye biler fra Polestar får “Porsche”-teknik

Hvorfor Mercedes nu igen har skilt sig af med en PR-chef, har den nuværende ansvarlige for området, Monica Linderoth, ifølge Motor-magasinet ikke kommenteret på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men Mercedes er så langt fra det eneste mærke, som i disse dage skifter ud i toppen. Volvo i Danmark har sagt farvel til sin chef, og det samme har Volkswagen i Tyskland.

Hos sidstnævnte er der tale om en topdirektør, der smutter fra sin stilling ‘af personlige årsager’. Det hele falder dog sammen med, at Volkswagen er godt i gang med en større sparerunde. Læs mere om det her.

Hos Tesla er man også godt i gang med at skifte ud i toppen. Også blandt de chefer som ikke er helt lige så pjatte med idéen om en slankekur.

Eksempelvis siger en nu tidligere chef, at hun selv blev fyret, fordi hun nægtede at fyre mere end de 15 procent af sine ansatte, som hun i første omgang var blevet bedt om at sparke ud. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler