Annonce:

Medie nægter at bruge Formel 1-holds nye navn

De skal stå på egne ben, indtil Audi i 2026 overtager hele butikken for at drive et fabrikshold. Men Saubers nye navn i Formel 1 er nok det ringeste længe.

Der har været mange navne i Formel 1. Både på kørerfronten og blandt de forskellige hold. Til den kommende sæson melder i hvert fald to nye navne sig.

Og nu ved vi, hvad Sauber frem mod Audi-overtagelsen i 2026 skal hedde. Væk er de røde Alfa Romeo-farver, som holdet har kørt med siden 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men mandag i denne uge skiftede Sauber sådan helt officelt navn.

I de næste to sæsoner træder det australske casino-firma Stake, der allerede sponsorer Sauber, ind som holdets hovedsponsor. Og det noget af et mærkeligt navn.

LÆS OGSÅ: Her skaffer børnearbejde batteriet til din elbil

Stake F1 Team Kick Sauber. Kick er i øvrigt en streamingtjeneste for sportsbetting. Men Saubers nye navn er det bestemt ikke alle, der har reageret til positivt på.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det vil simpelthen blive for langt i spyttet, lyder begrundelsen fra journalisten Andrew Benson. Så BBC nøjes med at sige Sauber, når public-service-kanalen de kommende sæsoner dækker Formel 1.

Youtuberen Matt Gallagher, der længe var ansigtet udadtil for kanalen WTF1, lægger absolut heller ikke fingrene imellem.

– Stak F1 Team Kick Sauber er måske det værste navn til et Formel 1-hold i sportens historie, skrev han som reaktion på den offentliggjorte liste over Formel 1-hold i 2024.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler