Annonce:

Medie: Mick Schumacher forlader Formel 1

Den tidligere Haas-kører Mick Schumacher kan snart være fortid i Formel 1. Den 24-årige tysker gør sig angiveligt tanker om et helt andet tilbud i motorsport.

Besøg vores annoncør:

Mick Schumacher har lige siden sin fyring fra Haas-holdet haft en forhåbning om at vende tilbage til Formel 1-feltet.

Nu kan den forhåbning dog være brændt ud. Der bliver færre og færre ledige sæder. Og i teorien er der kun to tilbage på Formel 1-gridden næste år. Alt andet er lukket land for den unge tysker.

Schumacher-lejren har flittigt holdt Micks navn i kog i medierne. Men det har altså ikke vakt Formel 1-holdenes interesse. Og meget tyder på, at Schumacher-navnet også i 2024 udfylder reservekører-rollen hos Mercedes og McLaren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvis der da ikke sker noget helt andet. Ifølge Motorsport Aktuell står Schumacher nu ved, at han ser sig om efter muligheder for et sæde uden for Formel 1.

LÆS OGSÅ: Helt andet Formel 1-hold ville have Kevin Magnussens kollega

Renault-mærket Alpine har angiveligt lagt en føler i Schumacher-lejren. Mærket, der også kører med i Formel 1, vil gerne give Schumacher en prøvetur i deres Le Mans-racer.

Et ja tak til Alpines Le Mans-program betyder dog ifølge GPFans ikke, at Mick Schumacher vinker helt farvel til Formel 1. Rollen som Mercedes og McLaren-reserve er der stadig en mulighed for, at tyskeren kan beholde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det bekræftede Mercedes’ teamchef og medejer Toto Wolf i forbindelse med Singapores grand prix i weekenden.

– Mick har en plads her som reservekører. Hhan er en del af familien. Vi håber, han bliver hos os i den rolle. Vi vil give ham tid i bilen.

– (Men,red.) hvis han kan få en plads hos en anden producent, i WEC, i sportsvogne eller et andet sted, vil han også altid have en plads her, lød det.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Schumacher og dennes bagland har ikke kommenteret på den mulige forbindelse til Alpines Le Mans/prototype-program. Men er der hold i forlydenderne, kan den unge tysker allerede udgangen af september sidde i en Alpine-racer.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler