Medie: Jay Lenos bilprogram stopper

Jay Leno sætter verdensrekord i en Tesla

CNBC har i nu syv sæsoner sendt TV-programmer fra Jay Lenos garage. Meget tyder på, at det er slut.

Den amerikanske TV-gigant NBC Universal vil ikke længere betale, for at der bliver lavet programmer fra den tidligere talkshow-vært Jay Lenos garage. TV-programmet skulle allerede været taget af, det skriver The Hollywood Reporter.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Mercedes dropper også V8-motoren i E 63 AMG

Mediet citerer kilder, som siger, at lukningen af Jay Leons program er ‘en del af en større omstrukturering’. NBC Universal vil i stedet satse på programmer med flere seere så som ‘Undercover Boss’, der i 2010/2011 også blev sendt i en dansk udgave.

The Hollywood Reporter kommer ikke ind på, om lukningen af TV-programmet vil have indflydelse på Youtube-kanalen af samme navn. Trods lignende indhold er Youtube-videoerne fra garagen mere simple end TV-udsendelserne. For at holde på seerne har Jay Leno i TV-programmet eksempelvis meget oftere gæster.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Nyheden om lukningen af TV-programmet kommer bare en uge efter, at Jay Leno selv fortalte, at han har brækket flere knogler efter et motorcykelstyrt. Det uheld kommer bare kort efter, at han blev slemt forbrændt tilbage i november sidste år.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk