Reklame:

Medie: Elbiler ombord på fragtskib der brændte er i god behold

Årsagen til branden er stadig ukendt, men de foreløbige undersøgelser peger på, at de nederste dæk på skibet er sluppet forholdsvis billigt fra branden.

Der var omkring 500 elbiler ombord på fragtskibet Fremantle Highway, da det brød i brand ud for hollands kyst i sidste måned.

Men nu tegner de første undersøgelser af det brægede skib et billede af, at elbiler er sluppet nådigt fra brandens hærgen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet Automotive Logistics, som citerer lokale hollandske medier.

Lokal medierne skriver, at de nederste dæk på skibet er sluppet forholdsvis nådigt fra branden. Og at det samtidig var helt, at de lastede elbiler befandt sig. I alt er der 12 dæk på Fremantle Highway.

LÆS OGSÅ: OFFICIELT: Kevin Magnussen forlænger kontrakt med Formel 1-hold

Samtidig lyder det, at de fire øverste dæk har været udsat for så heftig varmepåvirkning, at bilerne her på det nærmeste er smeltet væk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Tidligere har det været fremme, at der var op mod 3.000 biler ombord på fragtskibet, da branden brød ud. Men det tal er nu opjusteret til over 3.700 biler.

Flere bilmærker heriblanudt Volkswagen, BMW og Bentley har allerede bekræftet, at man havde biler ombord på skibet, der var på vej fra Tyskland til Egypten.

Skibet ligger lige nu i en havn i Holland. Her kan det været indtil 14. oktober, hvor det skal flyttes eller helt hugges op. Og det med de brændte biler ombord.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?